ΒΟΜΒΑ: Μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί κάνει σήμερα η τηλεόραση του Ηλέκτρα σε σχέση με το θέμα των δημοτικών κλήσεων. Όπως φαίνεται από το απόσπασμα της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου που έχει στα χέρια του ο σταθμός μας, η ανάθεση της ευθύνης για την υλοποίηση του έργου της ελεγχόμενης στάθμευσης, που έγινε τον Φεβρουάριο του 2007 από το Δημοτικό Συμβούλιο προς την Αναπτυξιακή και Κατασκευαστική Δημοτική Επιχείρηση, είχε δεκαετή διάρκεια και έληξε το 2016.
Από τότε το θέμα δεν ξαναήρθε στο δημοτικό Συμβούλιο και καμία νεότερη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου δεν ανανέωσε την σχετική εντολή προς την ΔΑΕΚ. Το γεγονός αυτό καθιστά άκυρη και παράνομη όχι μόνο την είσπραξη του αντίτιμου που καταβάλλουν οι δημότες για να πληρώνουν την ελεγχόμενη στάθμευση, αλλά και τα πρόστιμα από το 2016 και μετά, για όσες κλήσεις έχουν πιστοποιηθεί. Ο Ηλέκτρα επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΔΑΕΚ Αναστάσιο Κοντογιώργο, για να ζητήσει την άποψη της ΔΑΕΚ για το θέμα, και ο κ. Κοντογιώργος ζήτησε να ενημερωθεί πρώτα και μετά να τοποθετηθεί.

Αποκάλυψη βόμβα του ΗΛΕΚΤΡΑ: Παράνομες όλες οι εισπράξεις τελών στάθμευσης μετά το 2016

ΒΟΜΒΑ: Μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί κάνει σήμερα η τηλεόραση του Ηλέκτρα σε σχέση με το θέμα των δημοτικών κλήσεων. Όπως φαίνεται από το απόσπασμα της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου που έχει στα χέρια του ο σταθμός μας, η ανάθεση της ευθύνης για την υλοποίηση του έργου της ελεγχόμενης στάθμευσης, που έγινε τον Φεβρουάριο του 2007 από το Δημοτικό Συμβούλιο προς την Αναπτυξιακή και Κατασκευαστική Δημοτική Επιχείρηση, είχε δεκαετή διάρκεια και έληξε το 2016. Από τότε το θέμα δεν ξαναήρθε στο δημοτικό Συμβούλιο και καμία νεότερη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου δεν ανανέωσε την σχετική εντολή προς την ΔΑΕΚ. Το γεγονός αυτό καθιστά άκυρη και παράνομη όχι μόνο την είσπραξη του αντίτιμου που καταβάλλουν οι δημότες για να πληρώνουν την ελεγχόμενη στάθμευση, αλλά και τα πρόστιμα από το 2016 και μετά, για όσες κλήσεις έχουν πιστοποιηθεί. Ο Ηλέκτρα επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΔΑΕΚ Αναστάσιο Κοντογιώργο, για να ζητήσει την άποψη της ΔΑΕΚ για το θέμα, και ο κ. Κοντογιώργος ζήτησε να ενημερωθεί πρώτα και μετά να τοποθετηθεί.

Δημοσιεύτηκε από Ηλέκτρα 98,8 FM στις Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.