Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του κοινού και των επαγγελματιών του χώρου για το 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου που θα διεξαχθεί στις 19-20-21 Οκτωβρίου 2018 στο Ζάππειο. Ανταπόκριση για συμμετοχή έχουν δείξει οι περιφέρειες , τα επιμελητήρια και οι δήμοι αλλά και εταιρίες με προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Ήδη πολλά επιμελητήρια ,περιφέρειες και πρεσβείες έχουν κλείσει το περίπτερο τους στην έκθεση.

Η Έκθεση δίνει μία μοναδική ευκαιρία στους παραγωγούς να συνδυάσουν τις παρουσιάσεις των προϊόντων τους, με τα πλεονεκτήματα της ανάδειξης της γαστρονομίας και των Ελληνικών οίνων, που θα αναφέρονται στις συνεδριακές παρουσιάσεις. Επίσης, οι ξένοι συμμετέχοντες θα μπορούν παράλληλα με τις Συνεδριακές εκδηλώσεις, να ενημερώνονται για τα διάφορα προϊόντα, παραγωγές και υπηρεσίες των Ελληνικών επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στην Έκθεση.

Στην τεράστια επιτυχία του συνεδρίου-έκθεσης συμβάλουν οι  αιγίδες που έχουν συγκεντρωθεί από όλες τις πλευρές των πολιτικών και επαγγελματικών φορέων.

Ήδη πάνω από 20 διαφορετικοί φορείς, όπως Υπουργεία της Ελληνικής Κυβέρνησης, Αυτοδιοίκηση, Κρατικοί Οργανισμοί, Επιμελητήρια, Επαγγελματικοί Φορείς, Κλαδικές Ενώσεις, και διάφορες ενώσεις παραγωγών, έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους την κορυφαία διοργάνωση του έτους σε θέματα γαστρονομίας και οίνου στην Ευρώπη.

Την αιγίδα τους έχουν ήδη παράσχει:

 1. Υπουργείο Εξωτερικών
 1. Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
 1. Υπουργείο Τουρισμού
 1. Περιφέρεια Αττικής
 1. Δήμος Αθηναίων
 1. ΕΟΤ
 1. ΚΕΔΕ
 1. Κεντρική Ένωση Επιμελητήριων Ελλάδος
 1. Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών
 1. Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
 1. Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.)
 1. Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος
 1. ΣΕΤΕ
 1. FedHATTA
 1. Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής
 1. ΣΕΒΤ -Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων
 1. ΠΟΕΣΕ Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων
 1. Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου
 1. Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Αμπελοοινικων Προϊόντων ΚΕΟΣΟΕ
 1. Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών Ελλάδος ΣΜΟΕ
 1. Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής ΕΝΟΑΑ
 1. Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ)

Οι διοργανωτές εταιρεία MACT MEDIA GROUP, και Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις», εκφράζουν την ικανοποίηση τους όχι μόνο στην ανταπόκριση συμμετοχών στο Συνέδριο, αλλά και στους πολλούς εκθέτες, Περιφέρειες, Δήμους και μεμονωμένους παραγωγούς, που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να είναι μέρος αυτής της επιτυχημένης και εντυπωσιακής διοργάνωσης.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.