Στο 14ο Εθνικό και Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Συστηµικών Μελετών (ΕΕΣΜ), µε θέµα «Systemics and Tourism», που πραγματοποιείται στην Καλαμάτα η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου ανακοίνωσε την πρόθεση του αεροπορικού κολοσσού «British Airways» να παρουσιάσει επίσημα την πτήση της Καλαμάτας, ως μια από τις καλύτερες πτήσεις σε πληρότητα και σε πρακτική εφαρμογή.

Συγκεκριμένα, η κα Νικολάκου, χαιρετίζοντας την έναρξη του διεθνούς συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Συστηµικών Μελετών (ΕΕΣΜ), µε θέµα «Systemics and Tourism», ανακοίνωσε ότι υψηλόβαθμα στελέχη της εν λόγω αεροπορικής εταιρείας θα βρεθούν στην Καλαμάτα μέχρι το τέλος του έτους, προκειμένου να παρουσιάσουν την πτήση της British Airways.

Να σημειώσουμε ότι η σύνδεση του Λονδίνου με την Καλαμάτα, σε συνεργασία της British Airways με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ξεκίνησε στις 5 Μαΐου 2016.

«Η συνεργασίας μας με την Aegean και την ΤΕΜΕΣ» σημείωσε -σύμφωνα με το messiniapress-χαρακτηριστικά η κα Νικολάκου «έφερε την British Airways στην Καλαμάτα. Αυτό ήταν ένα αποτέλεσμα, το οποίο κάποιος δεν μπορούσε να φανταστεί το 2010. Σήμερα όμως ειναι πραγματικότητα. Θέλω, λοιπόν, να σας ανακοινώσω οτι, το επόμενο χρονικό διάστημα, η British Arways επέλεξε την Καλαμάτα, για να κάνει την παρουσίαση αυτή της πτήσης, ως μια από τις καλύτερες πτήσεις σε πληρότητα, αλλά και σε πρακτική εφαρμογή για το 2017».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.