Οι προετοιμασίες για το Ράλι Κ.Κυρίτση συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και με την συνδρομή του Δήμου Κορινθίων που από την πρώτη στιγμή «αγκάλιασε τον αγώνα». Το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου δυο κλασικές ειδικές διαδρομές της Κορινθίας ξαναζωντανεύουν και οι συμμετέχοντες καλούνται να κάνουν 71,04 αγωνιστικά χιλιόμετρα για το Πρωτάθλημα ή 47,36 χλμ για το Κύπελλο .

Το προγράμματα του αγώνα θα ξεκινήσει το Σάββατο 3 /11 15:30 με τον Έλεγχο εξακρίβωσης που θα γίνει στις εγκαταστάσεις την HATCAR Service A.E και το βράδυ στις 20:00 θα γίνει η Πανηγυρική εκκίνηση στον Πεζοδρόμο της Κολοκοτρώνη (Πανεπιστήμιο).

Την Κυριακή το πρωί το 1ο αυτοκίνητο θα ξεκινήσει από το Service Park, που θα είναι στο Korinthian Palace Catering, στις 9.30 για την Ε.Δ Κλένια .

 Ε. Δ. 1, 3& 5 – Κλένια – 12.08 χλμ.

Περιγραφή:Η ειδική έγινε  για 1η φορά  το 2008 στο πρωτάθλημα (12ο Ράλι Κορίνθου) ,από τότε χρησιμοποιήθηκε και στο Ράλι Ακρόπολις. Τα πρώτα 7 χλμ είναι επίπεδα με  μέτριες εναλλαγές ανηφόρας – κατηφόρας, τα επόμενα 3 χλμ, είναι έντονα ανηφορικά με πολύ φαρδύ οδόστρωμα και τεράστιες ευθείες, ενώ στο τελείωμά της, που η ειδική γίνεται επίπεδη, τα αυτοκίνητα θα αγγίσουν την τελική τους ταχύτητα. Η ειδική έχει διαφορετική εκκίνηση από την ακροπολική και τελειώνει στο Στεφάνι. Στη συνέχεια έχουμε ΕΔ 2,4,6 Χιλιομόδι  – 11.60 χλμ.

 Περιγραφή: Στενή γενικά σαν διαδρομή, γρήγορη στην αρχή μέσα στο δάσος, γίνεται τεχνική με “πονηρά” σημεία για τα υπόλοιπα χιλιόμετρα όπου και θα κάνει διαφορές. Μια πολύ τεχνική διαδρομή ανάμεσα στο Χιλιομόδι και τα Αθίκια.

Οι 2 διαδρομές θα γίνουν 3 φορές για τους συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα(Ράλι Κορίνθου)  και 2 για τους συμμετέχοντες στο Κύπελλο & στα Ιστορικά (Μαύρο Ρόδο).

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 15/10/2018 έως Παρασκευή 26/10/2018 και ΜΟΝΟ μέσω του ΣΔΔΑ .

Επισκεφτείτε το επίσημο site του αγώνα www.rallykorinthou.gr για συνεχή ενημέρωση .

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.