Μαθήματα εκπαιδευτικής παρά-μόρφωσης παραδίδει συμμετέχουσα στο τηλεοπτικό ριάλιτι «My Style Rocks». Πλέον δεν ενημερωνόμαστε μόνο για τις τελευταίες τάσεις της μόδας αλλά πέρα από την ψυχαγωγία του τηλεοπτικού κοινού, η εκπομπή απέκτησε πρόσφατα και …εκπαιδευτικό χαρακτήρα και η αρχή έγινε με το μάθημα της ελληνικής γεωγραφίας. Έτσι, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, μία από τις συμμετέχουσες κλήθηκε να παρουσιάσει το καθιερωμένο της κόνσεπτ, το οποίο είχε κι αναφορές στην καταγωγή της νεαρής διαγωνιζόμενης από την Πελοπόννησο κι από την Κρήτη.

Τέσταρε τις γνώσεις σου στο απόλυτο κουίζ γεωγραφίας

Οι απορίες, όμως, της παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σχετικά με το ακριβές σημείο καταγωγής της από την Πελοπόννησο, μπέρδεψαν λιγάκι την παίκτρια, η οποία προσπαθούσε επίμονα να εξηγήσει ότι το Λουτράκι ανήκει στο …νομό Πελοποννήσου.

Μία συμπαίκτριά της που κατάλαβε το λεκτικό της «ατόπημα» (καθώς όντως το Λουτράκι ανήκει μόνο διοικητικά κι όχι γεωγραφικά στην Πελοπόννησο), προσπάθησε μάταια να τα μπαλώσει αναφέροντας (ορθώς) ότι το Λουτράκι ανήκει στον νομό Κορινθίας και κατ’ επέκταση στην Πελοπόννησο, όμως η ζημιά είχε ήδη γίνει, με αποτέλεσμα το μικρό μπέρδεμα να γίνει γρήγορα viral.

Δείτε το «επίμαχο» χιουμοριστικό απόσπασμα στο 1.01 του βίντεο:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.