Υπόθεση παράνομης υιοθεσίας νεογνού που γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 1978 στο Νοσοκομείο της Κορίνθου καταγγέλλει μια γυναίκα από το Ναύπλιο.

Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιγράφει τη διαδικασία μεταφοράς του μωρού με ταξί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μαιευτήριο «Έλενα» από την αδερφή του πατέρα της και τον παππού της. Λόγω συγκυριών επειδή ο πατέρας του νεογέννητου στα 19 του χρόνια υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του και η μητέρα ήταν ανήλικη ανέλαβαν οι συγγενείς να συνοδέψουν το κοριτσάκι στην πρωτεύουσα.

Μάλιστα θυμάται ότι ζήτησαν να μπει σε θερμοκοιτίδα και μετά από ένα 24ωρο τους ανακοίνωσαν ότι το μωρό πέθανε… Η άτυχη γυναίκα από το Ναύπλιο αναφέρει ότι ουδέποτε αντίκρισαν το νεογνό μετά την είσοδο του στη μονάδα εντατικής νοσηλείας.

Με πόνο ψυχής φέρνει στη μνήμη της ότι δεν παρέλαβαν ούτε νεκρό το βρέφος για να κάνουν την κηδεία και την ταφή του επειδή δεν είχαν τα απαιτούμενα χρήματα ενώ παράλληλα ο παππούς δεν το επιθυμούσε…

Σήμερα περίπου σαράντα ολόκληρα χρόνια μετά ακόμα ψάχνει το ξανθό ή καστανόξανθο «αγγελούδι» της με τα γαλανά μάτια!

Τονίζει μάλιστα πως ακόμα ζητά εξηγήσεις από τη θεία της και τον ταξιτζή που τους μετέφερε τότε στο Μαιευτήριο Αθηνών «Έλενα Βενιζέλου» στους Αμπελόκηπους…

Τέλος κάνει ξεκάθαρα λόγο για φερόμενη εικονική γέννα από κυκλώματα παράνομων υιοθεσιών που δρούσαν εκείνη την εποχή!

Ρεπορτάζ: Αλέξης Τερζής

Σ.Σ Φωτογραφία αρχείου

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.