Ένα σχεδόν χρόνο κρατάει η δικαστική διαμάχη του Θεόδωρου Πάγκαλου με την τρίτη σύζυγό του, Χριστίνα Χριστοφάκη.

Ο πολιτικός που έχει στο ενεργητικό του τρεις γάμους από τους οποίους έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, φαίνεται ότι δυσκολεύεται να κρατήσει και το… τρίτο στεφάνι με την κατά 31 χρόνια μικρότερή του δημοσιογράφο και πρώην υποψήφια Δήμαρχο του Δήμου Σαρωνικού.

Κι αυτό γιατί το ζευγάρι που έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τους 17χρονους διδύμους Ανδρέα και Θεόδωρο και τη Γεωργία 14 ετών, είδε τα σύννεφα να «χτυπάνε» τη σχέση του.

Ο 80χρονος πρώην υπουργός, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, στις 16 Οκτωβρίου του 2017 προχώρησε σε αγωγή διαζυγίου σε βάρος της τρίτης συζύγου του, δημοσιογράφου και κόρης μεγαλοκατασκευαστή στην Ανατολική Αττική, η οποία προσδιορίστηκε να συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας τον Ιανουάριο του 2018.

«Κατά την εκδίκαση της 15ης Ιανουαρίου οι συνήγοροι των δύο πλευρών παρέστησαν στο δικαστήριο, όπου ζητήθηκε και δόθηκε αναβολή για τις 5 Νοεμβρίου του 2018, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα, την Τρίτη απουσίαζαν και οι δύο πλευρές κατά την ακροαματική διαδικασία, με αποτέλεσμα η συζήτηση της αγωγής να ματαιωθεί.

Στο πλαίσιο του ρεπορτάζ της, η εφημερίδα επικοινώνησε με τη δικηγόρο,  η οποία έχει αναλάβει την κατάθεση της επίμαχης αγωγής για λογαριασμό του πρώην υπουργού, ωστόσο εκείνη δεν θέλησε να σχολιάσει την υπόθεση.

Η ματαίωση της αγωγής, πάντως, μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους: είτε ο Θεόδωρος Πάγκαλος και η Χριστίνα Χριστοφάκη αποφάσισαν να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία στον γάμο τους, είτε αποφάσισαν να αποφύγουν τον δρόμο της δικαστικής διαμάχης και να προχωρήσουν στη συναινετική λύση του έγγαμου βίου τους. Άλλωστε με τον νέο νόμο μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά σε ένα συμβολαιογραφικό γραφείο.

Δείτε ένα παλαιότερο απολαυστικό βίντεο με τον Θεόδωρο Πάγκαλο να δηλώνει δημόσια ότι δεν είναι …Χριστιανός:

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.