Ένας αγώνας μπάσκετ διαφορετικός από τους άλλους θα διοργανωθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στις 12μμ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου.

Στο All Star Smiles, μέλη της θρυλικής Εθνικής ομάδας του 2005-6 θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα του Αστέρα Τέμενης, με σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά το σπίτι που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην περιοχή του Αιγίου.

Σε αυτήν την προσπάθεια αγάπης θα συμμετέχουν μεγάλα αστέρια του αθλήματος όπως οι Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Κακιούζης, Σχορτσανίτης, Τσατσαρής, Ντικούδης, Παπαδόπουλος, Χατζηβρέττας, Φώτσης, Βασιλόπουλος και Μπουρούσης, ενώ προπονητής της Εθνικής θα είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Η είσοδος στην εκδήλωση γίνεται με την επίδειξη πρόσκλησης την οποία οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν μέσω του Αιγιαλεία Spor, Ζαΐμη 11 στο Αίγιο (Τηλ 26910 26100).

Πριν και μετά τη λήξη του αγώνα, όσοι θεατές το επιθυμούν θα μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά στους σκοπούς του οργανισμού, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Το All Stars Smiles διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του Δήμου Αιγιαλείας, με την ευγενική χορηγία των εταιρειών Affidea και Xerox.

Σχετικά με την Affidea

Η Affidea είναι κορυφαίος πάροχος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Yγείας στην Ευρώπη, με δραστηριότητα σε 16 χώρες και 245 ιατρικά κέντρα. Στην Ελλάδα ξεκίνησε την λειτουργία της το 2005, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Διαθέτει Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Εργαστηρίων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και αισθητικής, ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, καταξιωμένους ιατρούς και σύστημα τηλεϊατρικής. Τα κέντρα είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης κατά το ISO 15189. Με μεθοδική προσέγγιση στην επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού καθώς και στην προμήθεια και αναβάθμιση του πλέον σύγχρονου εξοπλισμού, εξασφαλίζει υπεύθυνα ότι παραμένει στην πρωτοπορία των ιατρικών εξελίξεων, με αφοσίωση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Μάθετε περισσότερα στο www.affidea.gr

 Σχετικά με τη Xerox

H Xerox είναι ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της Τεχνολογίας, που καινοτομεί στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επικοινωνούν, συνδέονται και εργάζονται σε όλο τον κόσμο. Γνωρίζουμε σε βάθος τι σημαίνει διαμοιρασμός της Πληροφορίας – καθώς και όλες τις μορφές που μπορεί να πάρει. Υποστηρίζουμε τη σύγκλιση μεταξύ του έντυπου και ψηφιακού κόσμου, τις απαιτήσεις για φορητότητα λόγω της αυξανόμενης κινητικότητας του ανθρώπινου δυναμικού και την ανάγκη εναρμόνισης της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Καθημερινά, οι καινοτόμες τεχνολογίες εκτύπωσης και οι έξυπνες λύσεις διαχείρισης εγγράφων και ροής εργασιών που αναπτύσσουμε, βοηθούν τους ανθρώπους να επικοινωνούν και να εργάζονται πιο αποτελεσματικά. Μάθετε περισσότερα στο www.xerox.gr

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.