Σε δολοφονία κατέληξε η προσπάθεια μιας ομάδας Ρομά να ληστέψει το βράδυ της Κυριακής 24 Μαρτίου 2019 ένα σπίτι στο Δημοτικό διαμέρισμα του Σολομού Κορινθίας. Ο ιδιοκτήτης της οικίας αντιλήφθηκε την είσοδο των 5 ατόμων και προκειμένου να προστατεύσει την περιουσία και τη ζωή του σήκωσε, όπως λένε οι πληροφορίες του ΗΛΕΚΤΡΑ, την καραμπίνα που είχε στο σπίτι. Ακολούθησε ένταση και διαπληκτισμοί που οδήγησαν σε πυροβολισμούς! Οι επίδοξοι ληστές τράπηκαν σε φυγή για να διαπιστώσουν λίγη ώρα αργότερα πως ένας εξ αυτών λείπει. Κατέφυγαν στο Αστυνομικό τμήμα, όπου ανέφεραν τα γεγονότα και άμεσα οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου. Κλιμάκιο των αρχών έφτασε και στο σπίτι που επιχείρησαν να ληστέψουν οι Ρομά. Εκεί εντοπίστηκε αίμα στο αγροτικό αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη της οικίας που οδήγησε σε περαιτέρω έρευνες, πιο εστιασμένες πλέον!

Η περιοχή αποκλείστηκε ενώ στο σημείο έφτασαν και σκυλιά της αστυνομίας. Τελικά, το πρωί της Δευτέρας 25 Μαρτίου 2019 εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή των λατομείων η σορός ενός άντρα στην οποίαν έφτασαν με ιδιαίτερα μεγάλη δυσκολία αφού μιλάμε για δύσβατο σημείο. Στη συνέχεια οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του ιδιοκτήτη της οικίας ενώ πληροφορίες από αστυνομικές πηγές λένε ότι η σορός μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή πράγμα που δεν επιβεβαιώνεται από το νοσοκομείο. Εκεί ωστόσο έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του νεκρού με το κλίμα να είναι ιδιαιτέρως τεταμένο. Την ίδια ώρα πληροφορίες που φτάνουν στο ΗΛΕΚΤΡΑ από την πλευρά των Ρομά κάνουν λόγο για είσοδο δυο ατόμων στο κοτέτσι του εν λόγω σπιτιού και κλοπή πουλερικών. Τη στιγμή αυτή έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη ο οποίος σήκωσε και το όπλο του εναντίον τους. Το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη…

Δείτε το σχετικό αποκλειστικό βίντεο του Hlektra.gr:

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Τσιορωτά-Μαρίνα Αθανασοπούλου

Διαβάστε την αποκλειστική είδηση του Hlektra.gr που έκανε το γύρο του διαδικτύου:

Σκηνές Φαρ Ουέστ με πυροβολισμούς στον Σολομό Κορινθίας – Σπείρα κλεφτών Ρομά καταγγέλλει ότι ιδιοκτήτης οικίας πυροβόλησε & σκότωσε μέλος της συμμορίας!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.