Ανατριχίλα προκαλεί η ιστορία με μια 30χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου με αιμορραγία. Μετά από έρευνα της αστυνομίας φέρεται να γέννησε και να πέταξε το μωρό της σε κάδο σκουπιδιών. Στον ιατρικό έλεγχο που έγινε στη γυναίκα, διαπιστώθηκαν σοβαρές επιπλοκές μετά από γέννα.

Η 30χρονη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Hlektra.gr, πήγε σε γυναικολόγο ισχυριζόμενη ότι απέβαλε το κυοφορούμενο έμβρυο και ζήτησε αφαίρεση των υπολειμμάτων της κύησης και του πλακούντα. Αρχικά ο ιατρός φέρεται να ξεκίνησε απόξεση της ενδομήτριας κοιλότητας, μία επεμβατική διαδικασία κατά την οποία αφαιρείται ιστός από το εσωτερικό της μήτρας με χρήση ειδικών χειρουργικών εργαλείων.

Τότε αντιλήφθηκε ότι η εν λόγω γυναίκα είχε σημάδια πρόσφατης γέννας και ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία.

Κατόπιν από τις Αρχές δόθηκε εντολή στο Δήμο Αιγιαλείας να μην αδειάσουν οι κάδοι απορριμάτων της ευρύτερης περιοχής που διαμένει η 30χρονη και να προχωρήσουν σε σχολαστική έρευνα για να εντοπίσουν το βρέφος.

Το νεογέννητο μωρό τελικά βρέθηκε νεκρό σε κάδο επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στον Συνοικισμό Νικολάου Πλαστήρα του Αιγίου.

Να σημειώσουμε ότι είχε προηγηθεί ανώνυμο τηλεφώνημα χθες Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 στην Αστυνομία, με την πληροφορία ότι μητέρα πέταξε το νεογέννητο μωρό της σε κάδο. Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.» μετέβησαν στο σπίτι της 30χρονης η οποία αρνήθηκε ότι έχει γεννήσει και δεν ακολούθησε η σχετική έρευνα.

Όμως, μετά από αρκετές ώρες, η γυναίκα υπέστη αιμορραγία και εισήχθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς ότι πριν λίγες ώρες όντως είχε γεννήσει.

Το άτυχο μωράκι βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου. Μάλιστα η γυναίκα, μπροστά στο τραγικό αυτό θέαμα, φέρεται να λιποθύμησε…

Φωτο αρχείου

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.