Το Hlektra.gr βρέθηκε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αγίων Θεοδώρων και αποτύπωσε στο φωτογραφικό φακό μια υπέροχη εικόνα.

Με τα έργα ανάπλασης να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, απόψε φωταγωγήθηκε από το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και «ζωντάνεψε» η 134 ετών ιστορία του Σταθμού.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργου Γκιώνη και του Αντιδήμαρχου Αγίων Θεοδώρων, Σπύρου Ράτη υπογράφηκε η σύμβαση με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την αξιοποίηση του προς όφελος των δημοτών των Αγίων Θεοδώρων. Με την παραχώρηση ικανοποιήθηκε το αίτημα πολλών ετών και ο χώρος σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθεί για την ανάδειξη των Αγίων Θεοδώρων και να στεγάσει πολιτιστικές ομάδες και ποικίλες δραστηριότητες.

Εκπληρώθηκε μετά από πολλά χρόνια το αίτημα ανάπλασης του Σιδηροδρομικού Σταθμού μετά από επίμονες προσπάθειες του Αντιδήμαρχου Αγίων Θεοδώρων, Σπύρου Ράτη.

Παράλληλα ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων επενδύει στην αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου και κατασκευάζει δύο νέες, με πρωτότυπα παιχνίδια που τηρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας και τις πλέον υψηλές ποιότητες υλικών.


Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 «έπεσαν» οι υπογραφές στη σύμβαση με τον ανάδοχο στο Δημαρχείο Λουτρακίου, ενώ ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 196.401,12 ευρώ.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.