Την υποψηφιότητα της κας Γιάννας Κωτσάκου με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στην Αρκαδία στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Τετάρτη 24 Απριλίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση καλωσορίζω τη Γιάννα Κωτσάκου στη Νέα Πελοπόννησο, η οποία θα ενισχύσει την προσπάθειά μας στην Αρκαδία και στην Πελοπόννησο. Η πολύτιμη εμπειρία και επαφή της με τους κτηνοτρόφους λόγω της ενασχόλησής της με την κτηνιατρική αποτελεί σημαντικό εφόδιο. Της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Η κα Κωτσάκου σε δήλωσή της ανέφερε: «Με μεγάλη τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του Πέτρου Τατούλη να ενταχθώ στη Νέα Πελοπόννησο. Θεωρώ ότι σαν κτηνίατρος θα μπορέσω να βοηθήσω τους κτηνοτρόφους και να προσφέρω μία χείρα βοηθείας στο επάγγελμά τους που μαστίζεται από την κρίση. Άλλωστε ήδη η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο της εκπλήρωσης του κοινωνικού και αναπτυξιακού της σκοπού σχεδιάζει και υλοποιεί, εξειδικευμένες δράσεις για την ενίσχυση των μικρομεσαίων παραγωγών και κτηνοτρόφων. Πιστεύω ακράδαντα ότι με τη Νέα Πελοπόννησο μπορούμε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω στην κτηνοτροφικό τομέα όσον αφορά το παραγωγικό κομμάτι και το κομμάτι της προώθησης των προϊόντων».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.