Κάτοικος του Λουτρακίου με ανάρτησή της στα social media εξαίρει την Διεύθυνση Καθαριότητας και Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για την αποτελεσματικότητα της και το ζήλο που επιδεικνύουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία της.

Παραθέτουμε τη σχετική ανάρτηση της Ε.Β. κατοίκου του Λουτρακίου την οποία συνοδεύει με την αντίστοιχη φωτογραφία:

«Σήμερα το πρωί όταν έφυγα από την δουλειά μου, 05:40, συνάντησα το απορριμματοφόρο του Δήμου στην οδό Μ. Αλεξάνδρου στο ύψος του μανάβικου.
Να πω ένα μεγάλο μπράβο στους δύο υπαλλήλους καθώς πριν αδειάσουν τον πράσινο κάδο, πήραν κάποια χάρτινα κιβώτια που κακώς βρίσκονταν εκεί μέσα και τα πέταξαν στον κάδο ανακύκλωσης.
Προφανώς τα όποια καταστήματα, πετούν τα κιβώτια, να μην έδειξαν την απαραίτητη σημασία στην σωστή διαλογή και διαχείριση των απορριμμάτων τους.
Κάτι που δυστυχώς και πολλοί από εμάς κάνουμε καθημερινά. Μια σακούλα σκουπιδιών στον μπλε, ακυρώνει την ανακύκλωση όλου του κάδου και το περιεχόμενο του αποστέλλεται πάλι πίσω στον Δήμο.
Δεν είμαι σίγουρη για το αν ο Δήμος μας πληρώνει πρόστιμο για αυτό, κάτι που θα παρακαλούσα τον κο Σωτήρη Πέρρα, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας να μας διευκρινίσει.
Αν γίνουμε λίγο πιο υπεύθυνοι στην διαχείριση των οικιακών και όχι μόνο απορριμάτων μας και με λίγη οργάνωση από τον Δήμο, τότε σίγουρα θα δούμε αλλαγή στην εικόνα του Δήμου μας».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.