Ο Χρήστος Τσίχλης, Πρόεδρος του Δ.Σ. Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και στην Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, Αδαμαντία Τζανετέα, για την εκκίνηση των έργων ύψους 259.000 ευρώ, για την βελτίωση του δρόμου Πελλάνα-Γεωργίτσι Λακωνίας μέσω Μανίνου, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος και του επίτιμου προέδρου, κ. Γεωργίου Πανταζέλου, ικανοποιώντας έτσι, ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου και των κατοίκων της περιοχής.

Ο Δικηγόρος Χρήστος Τσίχλης, Πρόεδρος του Δ.Σ. Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος.

«Η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου της ασφαλτόστρωσης του δρόμου Γεωργίτσι – Πελλάνα μέσω Μανίνου, είναι γεγονός, μετά από ολοκληρωμένο αίτημα και συντονισμένο αγώνα του Δ.Σ. Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων και του επίτιμου προέδρου Γιώργου Πανταζέλου. Στην προσπάθεια αυτή, συναντήσαμε τοπικά συμφέροντα, χασισοφυτείες και μεμονωμένους επαγγελματίες αντιρρησίες, που δεν επιθυμούσαν τον δρόμο. Επιστρατεύσαμε προσωπικότητες πανελλαδικής εμβέλειας, που δήλωναν υπέρ του δρόμου. Πραγματοποιήσαμε δημοψήφισμα. Το πιστέψαμε, Αγωνιστήκαμε σκληρά και το Πετύχαμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πέτρο Τατούλη, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και στον Πρόεδρο της Πελλάνας Δημήτρη Μιχαλόπουλο, που μας βοήθησε σημαντικά».

Χρήστος Ηλ. Τσίχλης (Δικηγόρος)

Πρόεδρος του Δ.Σ. Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.