Ιδιαίτερες στιγμές ζει κάθε μέρα ο πρ. αν. Υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, στις πλατείες και τα καφενεία που μιλά. Γίνεται παντού δεκτός με αγάπη αλλά και σεβασμό από τον κόσμο, ο οποίος στο πρόσωπό του βλέπει έναν πολιτικό που πάντα στεκόταν δίπλα του.

Συνεκτιμώντας την διαχρονική σχέση Ταγαρά – κορινθιακής κοινωνίας, την πολιτική συγκυρία, αλλά και την εικόνα που εκπέμπουν οι συνυποψήφιοί του στα social media και στις ομιλίες τους, η αίσθηση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες είναι ότι η μάχη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό, σε μεγάλο βαθμό έχει κριθεί και ο Νίκος Ταγαράς θα είναι στην επόμενη Βουλή.

Αν κάποιος αντικειμενικός παρατηρητής παρακολουθήσει την δραστηριότητα του πρ. αν. Υπουργού ΠΕΚΑ, τις αντιδράσεις του κόσμου, αλλά και την τάση των ψηφοφόρων της ΝΔ, μπορεί να προβλέψει ότι οι Κορίνθιοι προτίθενται να επενδύσουν πολιτικά σε αυτόν, εκτιμώντας ότι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη θα έχει ρόλο και λόγο, για όσα αφορούν την Κορινθία.

Γι αυτό στις ομιλίες του κ. Ταγαρά αλλά και στην διαδικτυακή σχολιογραφία συμβαίνει κάτι που δεν γίνεται με άλλον υποψήφιο της ΝΔ. Το κοινό αποτελείται όχι μόνο από παραδοσιακούς ψηφοφόρους της Ν.Δ, αλλά και ανθρώπους που χρόνια ψήφιζαν άλλο κόμμα, ενδεχομένως ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, αλλά σήμερα είναι εκεί και δηλώνουν την στήριξή τους στο πρόσωπό του! Όπως μας εκμυστηρεύτηκε στενός του συνεργάτης, αυτή την επικοινωνία με τον κόσμο, ο Νίκος Ταγαράς την είχε μόνο την πρώτη φορά που είχε κατέβει για νομάρχης, οπότε πέτυχε ένα πολύ καθαρό αποτέλεσμα νίκης.

Ακόμα και στο διαδίκτυο αν παρακολουθήσει κανείς διαπιστώνει ότι υπάρχουν ειλικρινείς εκδηλώσεις αγάπης και στήριξης στο πρόσωπο του πρ. Νομάρχη, που ξεπερνούν κατά πολύ την συνήθη ανταπόκριση που έχει ένα δημόσιο πρόσωπο.

Συμπέρασμα; Η ΝΔ επιστρέφει στην εξουσία και οι Κορίνθιοι δίνουν στον Ταγαρά τον πρώτο λόγο. Προφανώς, ξέρουν καλύτερα.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.