Εκδόθηκε χθες Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 η απόφαση στο Εφετείο Ναυπλίου, που αφορά στην υπόθεση αντιδικίας μεταξύ του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και του Καζίνο Λουτρακίου, που αφορούσε στις φορολογικές διαφορές που απαιτούσε ο Δήμος από τους συνεταίρους της με αποτέλεσμα η Τουριστική Λουτρακίου να έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και να “συρθούν” οι τρεις δήμαρχοι (Παύλου-Λογοθέτης-Γκιώνης) στο Κακουργιοδικείο Ναυπλίου.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο των αγωγών η Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου (Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε.) αμφισβητούσε 9 εκατομμύρια ευρώ (επί τζίρου περίπου 800 εκατομμυρίων ευρώ ), για δαπάνες τις οποίες έκανε η Κοινοπραξία, τη διαχείριση της οποίας είχε η Club Hotel, τις οποίες όμως δεν αναγνώριζε η Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου.

Ο Δήμος πρωτόδικα είχε δικαιωθεί και περίμενε την απόφαση της έφεσης που είχαν κάνει οι αντίδικοι, η οποία είχε εκδικασθεί αρκετούς μήνες πριν.

Το δικαστήριο επεδίκασε πάνω από 2.800.000 ευρώ πλέον των τόκων να επιστραφούν στα ταμεία της δημοτικής ανωνύμου εταιρείας του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό είναι απαιτητό αμέσως μόλις καθαρογραφεί η απόφαση.

Επίσης η απόφαση αυτή θα διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στην εκδίκαση της υπόθεσης των δημάρχων που κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις στο Ναύπλιο στις 20 Δεκεμβρίου 2019

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγωγές κατά της Club Hotel Cazino SA κατατέθηκαν από τη δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη το 2011 και το 2012 και αφορούσαν τα έτη 2006,2007,2008,2009 και 2010

Η δημοτική αρχή Γκιώνη πλήρωσε για να εκδικασθούν αυτές οι αγωγές για το υπέρογκο παράβολο το ποσό των 105.000 ευρώ.

Πηγή: loutrakiblog.gr

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.