Τουρκία: Με δυσκολία στην αναπνοή ο Ερντογάν – Ανησυχία για την υγεία του

Τουρκία: Ανησυχία έχει προκαλέσει η χθεσινή εμφάνιση του Τούρκου πρόεδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος φάνηκε να αντιμετωπίζει προβλήματα με την αναπνοή του.

Ο Τούρκος Πρόεδρος μίλησε με βραχνάδα στη φωνή του και με φανερή δυσκολία. Γρήγορα άρχισε η φημολογία για νέο πρόβλημα της υγείας του. Οι παρευρισκόμενοι τον κοιτούσαν με ανησυχία, όπως μετέδωσε ο Μανώλης Κωστίδης στον ΣΚΑΪ.

Ο Ερντογάν έσπευσε να καθησυχάσει το κοινό του, λέγοντας ότι πριν από λίγες ημέρες ήταν στα εγκαίνια γέφυρας στα Δαρδανέλια, όπου μίλησε σε εξωτερικό χώρο και έκανε πολύ κρύο.

«Ξέρετε την Παρασκευή εγκαινίασα την γέφυρα στα Δαρδανέλια και εκεί κρύωσα» είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος και οι πολίτες τον χειροκρότησαν.

Ωστόσο, για άλλη μια φορά εγείρονται ερωτηματικά για την κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος είναι 68 ετών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ