ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΗ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Όλοι οι άνθρωποι θέλουμε μια υγιή ζωή γιατί μια υγιής ζωή είναι το κλειδί για πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Μόνο μέσω της σωματικής και ψυχικής ευεξίας μπορούμε να επιδιώξουμε μια υγιή ζωή. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την επίτευξη σωματικής και ψυχικής ευεξίας είναι αναμφίβολα ο αθλητισμός και η επαφή με τη Φύση.

Αυτό το καλοκαίρι πρέπει να είμαστε έξω. Είτε έχουμε είτε δεν έχουμε χρήματα πρέπει σαν δαιμόνιοι Έλληνες να σκεφτούμε τρόπους να περάσουμε αξέχαστες διακοπές και να ξεκουραστούμε με σωματικά, πνευματικά αλλά κυρίως ψυχικά. Με ποιους τρόπους μπορούμε να περάσουμε οικονομικές διακοπές, να είμαστε επαφή με τη φύση και το αθάνατο ελληνικό φώς.

ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεκάδες αν όχι εκατοντάδες εκπληκτικά ελληνικά κάμπινγκ στα νησιά μας αλλά και στην ηπειρωτική χώρα σε παραθαλάσσιες περιοχές. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ο κατάλληλος εξοπλισμός, η αγάπη για το ήλιο και το φώς, η προσαρμοστικότητα και το περιπετειώδες πνεύμα. Το camping είναι κατάλληλο για κάθε ηλικία μιας και υπάρχουν πραγματικά πλήρως εξοπλισμένα luxury camping αλλά και camping σε περιοχές απίστευτου κάλλους που το μόνο που θέλεις είναι μια σκηνή, νερά, διατροφή.

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

ΤΟ BIG STORE που έχει μια απο τις καλύτερες γκάμες για κάμπινγκ μας βοήθησε να στήσουμε την παρακάτω λίστα που έχει όλες τις πληροφορίες που θέλει κάποιος για να ζήσει στην εξοχή σε μια σκηνή χρειάζεται τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Συνοπτικά:

  • Δείτε Σκηνές : Δείτε όλα τα νέα μοντέλα και τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει μια σκηνή. Ειδικά όταν μια σκηνή είναι οικογενειακή πρέπει να αντέχει στις απότομες καταιγίδες του καλοκαιρίου, στα μελτέμια και στους ισχυρούς ανέμους, στις υψηλές θερμοκρασίες και στα κουνούπια.
  • Αξεσουάρ Σκηνής όπως εσωτερικές σκηνές, μπανέλες κ.λπ.
  • Έπιπλα Camping : όπως κρεβάτια κάμπινγκ και φουσκωτά στρώματα
  • Κουνουπιέρες & Σήτες : Η Ελλάδα σε κάποιες περιοχές έχει κουνούπι. Πολλές φορές πολύ΄ κουνούπι που καταντά ανυπόφορο ειδικά σε περιοχές με λίμνες, υδροβιότοπους, παραθαλάσσιες περιοχές με νερά. Να στήσεις σκηνή σε τέτοια περιοχή χωρίς κουνουπιέρα δεν είναι στρατηγική σκέψη και πληρώνεται μαρτυρικά. Είναι όμως ένα πολύ καλο γεύμα για τα κουνούπια.
  • Σκεύη Μαγειρικής & Σερβίτσια Camping

Ένα καλό σετ με σκέυη μαγειρικής θα κάνει τη ζωή σας πραγματικά ξεκούραστη, Καλό θα είναι να καθαρίζονται εύκολα.

 

Οι υπνόσακοι πέρα από το σχεδιαστικό τους κομμάτι πρέπει να είναι με ελαφριοί γιατί το βάρος παίζει μεγάλη σημασία σε κάθε μετακίνηση αλλά και να έχουν υλικό που να κρατάει σταθερή τη εσωτερική θερμοκρασία και να είναι υποαλλεργικα.

Φορητές Ντουζιέρες & Καμπίνες Φορητές Τουαλέτες & Συσκευές Ούρησης για οσους πραγματικά αγαπάνε την περιπέτεια και προτιμλάνε οπως τη δεκαετία το 1970-80 το ελεύθερο κάμπινγκ αλλά παράλληλά αγάπη για τη φύση.

Αθλητισμός Κάμπινγκ και Υγεία

Είναι μια τριάδα που πάει μαζί. Η θάλασσα η το βουνό, το ποδήλατο, το τρέξιμο και η πεζοπορία μαζί με το φώς, τον αέρα την ομορφιά και τους καλούς φίλους η τις καινούριες γνωριμίες θα δώσουν μια νεα δυναμική στη ζωή σας. Εάν αισθάνεστε ότι έχετε μια ζωή με 365 ίδιες μέρες δοκιμάστε το κάμπινγκ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ