Ευρωλίγκα: Ετοιμος για… πάρτι ο Ολυμπιακός – Σήμερα το πρώτο ματς με τη Μονακό!

Στο κατακόκκινο -η ΚΑΕ τις προηγούμενες ημέρες έχει καλέσει όσους πάνε στο γήπεδο να φορούν κόκκινο μπλουζάκι- και κατάμεστο από φίλους της ομάδας του ΣΕΦ (έχει γίνει «sold out») ο Ολυμπιακός αρχίζει απόψε (21:00) την προσπάθειά του να επιστρέψει σε Φάιναλ Φορ Ευρωλίγκας για πρώτη φορά μετά το ’17 και την παρουσία του στον τελικό της Κωνσταντινούπολης!

 

Αντίπαλός του η Μονακό, η «Σταχτοπούτα» της διοργάνωσης της φετινής σεζόν.

Η «ομάδα του πριγκιπάτου» με ηγέτη τον πρώην του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς, κατάφερε στην «παρθενική» συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα να προκριθεί ως 7η στα πλέι οφ.

Στις δύο αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου, η κάθε ομάδα νίκησε στην έδρα της μεγάλη διαφορά. Στο ΣΕΦ, στις 5 Νοεμβρίου ’21, η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 86-65. Πριν από ένα μήνα, στις 23 του περασμένου Μαρτίου, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 92-72 στο Μονακό.

Η ομάδα του Πειραιά έχει το πλεονέκτημα της έδρας ως 2η στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας και αυτό το αβαντάζ θέλει να το εκμεταλλευτεί. Συνεπώς, ο στόχος είναι αυτονόητος, το 2-0, στα δύο πρώτα ματς της σειράς σήμερα και τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΣΕΦ.

«Ολοι μαζί, ομάδα και κόσμος, καταφέραμε να φτάσουμε εδώ και να δημιουργήσουμε αυτή τη μεγάλη δυναμική για τον Ολυμπιακό και όλοι μαζί θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Ως πιο επικίνδυνο αντίπαλο χαρακτήρισε ο Σάσα Ομπράντοβιτς, κόουτς της Μονακό, τον κόσμο του Ολυμπιακού! «Ο μεγαλύτερος φόβος είναι οι φίλαθλοί τους, ο έκτος παίκτης τους», τόνισε ο κόουτς της ομάδας του πριγκιπάτου!

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ