Survivor: Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα – Η πρώτη του φωτογραφία, τον περίμενε με το κουτάλι στο χέρι

Survivor: O Γιώργος Λιανός επέστρεψε και έβγαλε την πρώτη του φωτογραφία.

 

Ο παρουσιαστής, κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου, ανακοίνωσε πως για μερικές ημέρες θα λείψει από κοντά τους για προσωπικούς λόγους και τη θέση του θα πάρει ο Ατζούν.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θα λείψω για κάποιες προσωπικές υποθέσεις, θα γυρίσω στην Ελλάδα για μερικές ημέρες. Θα είναι όμως εδώ ο Ατζούν, σε μια σπουδαία εβδομάδα με πολύ σημαντικά έπαθλα». Οι παίκτες στο άκουσμα αυτής της ανακοίνωσης χάρηκαν ιδιαιτέρως καθώς γνωρίζουν πολύ καλά, πως με τον Ατζούν στο πλευρό τους, τους περιμένουν πολλά και ακριβά έπαθλα!

Ο παρουσιαστής επέστρεψε στην Ελλάδα και την πρώτη φωτογραφία ανέβασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος σχολίασε με χιούμορ πως έχει μείνει μισός.

«Μισός γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο. Κάτσε να τον ταΐσω ένα εκμέκ να επανέλθει σταδιακά… Θα στείλω και πακέτο στο #survivorGR να τους γλυκάνω να ηρεμήσουν» έγραψε στο Instagram o Γρηγόρης Γκουντάρας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ