Survivor: Η Μαρία Αντωνά προειδοποιεί – «Θα ετοιμάσω βαλίτσες για έπαθλο επικοινωνίας…»

Συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο Survivor η Μαρία Αντωνά κι ας μην συμμετέχει στον φετινό κύκλο! Η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη απάντησε, το πρωί της Τετάρτης, εξοργισμένη στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που επιμένει να λέει διάφορα για τον αγαπημένο της.

Ο make up artist εξακολουθεί να υποστηρίζει πως κάτι ερωτικό τρέχει ανάμεσα στον Άρη Σοΐλέδη και τη Σοφιάνα Αβραμάκη και πως μόνο αν μπει η Μαρία Αντωνά στο παιχνίδι θα διορθωθεί η όλη κατάσταση. Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή, μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», αποκάλυψε πως ήδη ετοιμάζει βαλίτσες για το Άγιο Δομίνικο. 

«Θα ετοιμάσω βαλίτσες εγώ για έπαθλο επικοινωνίας συντρόφων. Είναι θέμα χρόνου να παραβρεθώ. Όταν γίνει αυτό εγώ θα βάλω καφέ και θα του τα πω. Αυτό δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει για τα λεφτά ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Εγώ λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιο άνθρωποι και που προβάλλονται και μπορεί να δημιουργήσουν διάφορες υπόνοιες και θίγουν. Εγώ έχω δουλέψει στα media και μπορώ να το διαχειριστώ αυτό. Γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει. Αν ήταν μια άλλη κοπέλα που δεν είχε να κάνει με τον χώρο των media δε ξέρω τι θα μπορούσε να της έχει συμβεί… Δηλαδή έχω μπει σε μια διαδικασία να βάλλομαι από μια κατάσταση, αλλά να μην αφήνω τίποτα να με επηρεάσει».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ