Η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει τα πάντα στον Ζιντάν – Η συνάντηση στο Κατάρ που θα κρίνει την απάντηση του «Ζιζού»

Με μια πρόταση-μαμούθ, η Παρί Σεν Ζερμέν επιδιώκει να πείσει τον Ζινεντίν Ζιντάν να καθίσει στον πάγκο της, αντικαθιστώντας τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ισπανική αθλητική εφημερίδα Mundo Deportivo.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ιδιοκτήτης των Παριζιάνων, Νάσερ Ελ Κελαϊφί προτίθεται να δώσει συμβόλαιο που θα αποφέρει στον άλλοτε αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Γαλλίας 25 εκατομμύρια ευρώ ετησίως! Η πρόσληψη του Ζιντάν αποτελεί, εξάλλου, επιθυμία και του Κιλιάν Εμπαπέ, που έχει αναλάβει αναβαθμισμένο ρόλο στην Παρί μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Ζιντάν είχε συνάντηση με τον Ελ Κελαϊφί την προηγούμενη εβδομάδα στο Παρίσι και οι δυο τους αναμένεται να ξανασυναντηθούν σύντομα, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας για να αναλάβει ο «Ζιζού» τα ηνία της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αν ο Ζιντάν αποδεχθεί την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν, θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής παγκοσμίως, ξεπερνώντας τον Ντιέγκο Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης, τον Πεπ Γκουαρντιόλα της Μάντσεστερ Σίτι και τον Γιούργκεν Κλοπ της Λίβερπουλ.

Η νέα συνάντηση μεταξύ του Ελ Κελαϊφί και του Ζιντάν αναμένεται να λάβει χώρα στο Κατάρ, είτε αύριο, Τρίτη 7 Ιουνίου, είτε την Τετάρτη 8 Μαΐου. Μάλιστα, ο «Ζιζού», που φέρεται να έχει βάλει στο μάτι του τον πάγκο της Εθνικής Γαλλίας, έχει λάβει διαβεβαιώσεις πως θα του επιτραπεί να το κάνει, αν ο Ντιντιέ Ντεσάν αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της «τρικολόρ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ