Δολοφονική επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε

Για ακόμα μία φορά μπήκε στο στόχαστρο κακοποιών στοιχείων ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, καθώς πραγματοποιήθηκε επίθεση με γκαζάκια στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου διαμένει στα Βριλήσσια.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, άγνωστοι έβαλαν 4 γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας τα οποία εξερράγησαν λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα.Η έκρηξη προκάλεσε την καταστροφή της εισόδου της πολυκατοικίας, ενώ οι τοίχοι γύρω από αυτήν έχουν μαυρίσει, αφού δημιουργήθηκε εστία φωτιάς.

Στο σημείο έφτασαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, ενώ υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών. Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ βρέθηκε επί τόπου, προκειμένου να περισυλλέξει τα υπολείμματα του Α.Ε.Μ. τα οποία θα εξεταστούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Ο ίδιος ο Άρης Πορτοσάλτε μίλησε για «αναβάθμιση» της τρομοκρατίας, και κατήγγειλε πως στόχος των δραστών ήταν να καεί το κτίριο και να δολοφονηθεί ο ίδιος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ