Τραγωδία στον Κηφισό: Νεκρός 22χρονος μετά από τροχαίο [εικόνες και βίντεο]

Νεκρός απεγκλωβίστηκε λίγο πριν από τις 5 το πρωί από την πυροσβεστική ένας 22χρονος άνδρας από ΙΧ το οποίο επέβαινε στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το όχημά του εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε κολόνα. Συγκλονιστικές οι εικόνες που κατέγραψε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ από το σημείο, που δείχνουν πως το αυτοκίνητο έγινε κομμάτια.

Στο οδόστρωμα διακρίνονται και τα ίχνη του φρεναρίσματος του οχήματος. Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική και η Τροχαία.

Σύμφωνα με συγγενή του 22χρονου που μίλησε στον ΣΚΑΪ ο άτυχος νεαρός επέστρεφε από την εργασία του σε νυχτερινό κέντρο όταν συνέβη το δυστύχημα.

Κατά την ίδια πηγή ο νεαρός ούτε είχε καταναλώσει αλκοόλ, ούτε και ήταν κουρασμένος. Γι’ αυτό και ο συγγενής του 22χρονου απηύθυνε έκκληση στις αρχές να αναζητήσουν βίντεο από το σημείο του τροχαίου προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ