Πάτρα: Αύριο οι έγγραφες εξηγήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας

Αναμένεται την Τετάρτη (13/07) στις 12 το μεσημέρι να κατατεθούν οι έγγραφες εξηγήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα, στις οποίες θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν έχει σχέσεις με τους θανάτους των δύο άλλων της παιδιών, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας, στο θρίλερ της Πάτρας.

Μιλώντας στον Alpha ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου την Τρίτη (12/7) τόνισε πως «η θέση της κατηγορουμένης είναι σταθερή ότι δεν θα μπορούσε να στραφεί εναντίον των παιδιών της».

Υπόθεση Πάτρας: Βίαιος και ασφυκτικός ο θάνατος των δύο μικρότερων παιδιών
«Αρνείται οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον των παιδιών της και οποιαδήποτε συμμετοχής της με οποιοδήποτε τρόπο στο τραγικό συμβάν της απώλειας των παιδιών» είπε ο συνήγορος της 33χρονης μιλώντας στον Alpha.

Ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε και στα όσα αποκάλυψε ο γιατρός της 9χρονης, Ανδρέας Ηλιάδης, αναφορικά με τα όσα γνώριζε ο πατέρας των παιδιών. Όπως υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος: «Θα έπρεπε να είχε στραφεί στις διωκτικές Αρχές τότε και να είχε κάνει καταγγελία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ