Θεσσαλονίκη: Άγρια ληστεία με κουζινομάχαιρο σε ψιλικατζίδικο στο κέντρο της πόλης [βίντεο]

Ληστεία σημειώθηκε σε κατάστημα ψιλικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου άγνωστος, αφού ακινητοποίησε με την απειλή κουζινομάχαιρου τον υπάλληλο κι έναν πελάτη, άρπαξε γύρω στα 250 ευρώ και εξαφανίστηκε.

Η ληστεία έγινε χθες, στις 10.20 το βράδυ, σε κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Δημητρίου 109. Τις κινήσεις του δράστη κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της επιχείρησης, το οποίο κι εξετάζεται από την αστυνομία που διενεργεί αναζητήσεις για τον εντοπισμό του.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του GRTimes.gr από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, ο άντρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, μπαίνει δίχως δεύτερη σκέψη στο εσωτερικό του χώρου και κινείται απευθείας στο ταμείο, όπου ταυτόχρονα με μία «ζογκλερική» κίνηση βγάζει το κουζινομάχαιρο από το τζάκετ του, το πετάει στον αέρα και κατευθύνεται προς τον στόχο (ταμείο) του.

Τέλος, η Αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη τις αναζητήσεις για τον εντοπισμό του, ενώ να τονιστεί πως από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε ούτε ο υπάλληλος του ψιλικατζίδικου, ούτε ο πελάτης που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα σε αυτό.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ