Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Πέρασε την πόρτα του ανακριτή ο 22άχρονος Πακιστανός

Την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθεί πέρασε τη Δευτέρα 08/08 ο 22άχρονος πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος έχει συλληφθεί για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Ο κατ’ ομολογία δολοφόνος, που σύμφωνα με πληροφορίες εξακολουθεί να δείχνει αμετανόητος για την αποτρόπαια πράξη του, ήταν γνώριμος στις αρχές για μικροκλοπές, μάλιστα χρησιμοποιούσε τρία ονόματα θέλοντας να πάρει άσυλο.

Από την έρευνα της αστυνομίας έχει προκύψει ότι ζούσε χωρίς νόμιμα έγγραφα στην Αθήνα και εμφανιζόταν με δύο διαφορετικά ονόματα και τρεις διαφορετικές ηλικίες.

Άλλοτε δήλωνε ημερομηνία γέννησης το 1999, άλλοτε το 2001, άλλοτε μια τρίτη ημερομηνία. Μάλιστα, ήταν γνωστός στις Αρχές καθώς ήταν σεσημασμένος για διάφορες υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του στη Βόρεια Ελλάδα. Μία ημέρα πριν περάσει τα σύνορα, ειδοποίησαν τις αρχές της Βόρειας Μακεδονίας, ότι υπήρχε ισχυρή πιθανότητα ο φυγόδικος να βρεθεί στα εδάφη τους.

Οι αστυνομικοί αναζητούν εφεξής το ενδεχόμενο ο καθ’ ομολογία δολοφόνος να είχε συνεργούς στο σχέδιο διαφυγής του. Σε περίπτωση που συγκεντρωθούν στοιχεία προς αυτή την κατεύθυνση δεν αποκλείεται να υπάρξουν κατηγορούμενοι για υπόθαλψη.

Τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση από την αστυνομική έρευνα είναι ποιοι παρείχαν καταφύγιο στον 22χρονο και ποιοι μπορεί να τον βοήθησαν να περάσει παράνομα τα σύνορα Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας.

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ