Μεσσήνη: Απολογείται ο 50χρονος που έριξε το καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του

Την Τρίτη 16/08 απολογείται ο άνδρας, που έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο της 49χρονης πρώην συζύγου του στη Μεσσήνη. Φέρεται να έχει δηλώσει ήδη μετανιωμένος για την πράξη του αλλά βέβαια ανακριτής και εισαγγελέας περιμένουν τις εξηγήσεις του για την έτσι κι αλλιώς καταδικαστέα πράξη του.

Θυμίζουμε ότι η επίθεση στο πρόσωπο της 49χρονης έγινε την Τετάρτη 10/08, περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα, όταν η γυναίκα από τη Μεσσήνη έμπαινε στην επιχείρηση, στην οποία είναι υπάλληλος.

Τότε, της επιτέθηκε ο 50χρονος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, κρατώντας ένα πανί ποτισμένο με καυστικό υγρό.

Θυμίζουμε επίσης ότι ο δράστης φέρεται να έχει πει ότι βγήκε εκτός εαυτού εξαιτίας οικονομικών διαφορών μεταξύ τους, ωστόσο το θύμα που νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα ισχυρίζεται ότι το κίνητρο του δράστη ήταν η ζήλια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ