Στην… αρένα οι μονομάχοι της Super League 1

Aνοίγει η αυλαία του ελληνικού πρωταθλήματος. Αρχής γενομένης από σήμερα με τον αγώνα Βόλος-Αστέρας Τρίπολης, οι 14 μονομάχοι ρίχνονται στην… αρένα με όνειρα για μια καλύτερη χρονιά από την περσινή.

Στοιχηματικά η πρεμιέρα της Super League 1, έχει να επιδείξει αγώνες με ισχυρά φαβορί. Οι μεγάλοι υποδέχονται τους μικρούς με εξαίρεση την ΑΕΚ που ταξιδεύει στη Λαμία. Το θέμα είναι αν μπορεί κάποια ομάδα να κάνει την έκπληξη με το «καλημέρα».

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και μετράει 7 σερί άσους με τους Ηπειρώτες. Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Παναιτωλικό. Εδώ έχουμε έξι συνεχόμενους άσους. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ιωνικό και ο Αρης τον νεοφώτιστο Λεβαδειακό. Η ΑΕΚ πάει στη Λαμία όπου έχει δύο σερί νίκες και τρία σερί no goal και under 2,5 αποτελέσματα.

Μεγάλο ματς γίνεται στο Αγγλικό πρωτάθλημα. Η παραπαίουσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λίβερπουλ η οποία τα δύο τελευταία χρόνια περνάει από το «Ολντ Τράφορντ» με θριάμβους 5-0 και 4-2. Η νεόπλουτη και φιλόδοξη Νιούκαστλ απειλεί τη Μάντσεστερ Σίτι. Εδώ βρίσκουμε τέσσερα συνεχόμενα over 2,5 αποτελέσματα.

Στην Ιταλία ξεχωρίζουν οι αποστολές της Μίλαν και της Γιουβέντους. Η ομάδα του Μιλάνου πάει στο Μπέργκαμο όπου περιμένει η Αταλάντα. Η Γιουβέντους παίζει εκτός έδρας με τη Σαμπντόρια, σε ματς με 3 άσους και 7 διπλά από την τελευταία ισοπαλία το 2011.

Τα ντέρμπι άρχισαν νωρίς στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Πόρτο-Σπόρτινγκ είναι το μεγάλο παιχνίδι που θα πάρει ποντάρισμα. Δεν έχει διπλό από το 2016.

Στην Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν θέλει να… εκδικηθεί την Μπόχουμ η οποία την νίκησε με 4-2 πέρυσι. Σε άλλο ματς του Γερμανικού πρωταθλήματος, η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Βέρντερ Βρέμης. Εδώ παρατηρούμε ποικιλία σημείων στην πρόσφατη προϊστορία και 7 συνεχόμενα αμφίσκορα που αξίζουν την προσοχή μας.

Καλή ανάγνωση και καλή επιτυχία!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ