Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα η 25χρονη που μαχαίρωσε 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε τη Δευτέρα 22/08 στη Θεσσαλονίκη η 25χρονη, που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με μαχαίρι σε 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Η γυναίκα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Κατά την απολογία της ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να την σκοτώσει, αλλά της επιτέθηκε μόνο για να τη φοβίσει έτσι ώστε να την απομακρύνει από τον σύζυγό της και τα παιδιά της.

Εμφανίστηκε μετανιωμένη και ενώπιον της ανακρίτριας ανέφερε ότι ζήτησε συγγνώμη από την 27χρονη, μέσω της μητέρας της και του αδελφού της οι οποίοι την επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το αιματηρό περιστατικό συνέβη στην Πυλαία. Η κατηγορούμενη μετέβη στο σπίτι όπου μένει η 27χρονη και με ένα κουζινομάχαιρο της επιτέθηκε, χτυπώντας την στην κοιλιά και τραυματίζοντάς τη σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δράστιδα παρουσιάζει ως αιτία του επεισοδίου ότι η 27χρονη είχε σχέση ή επιθυμούσε να συνάψει σχέση με τον άντρα της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ