Διαλευκάνθηκαν έντεκα περιπτώσεις κλοπών στη Μεσσηνία

Την επιτυχία μίας ακόμα επιχείρησής της ανακοίνωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας. Εξιχνιάστηκαν 11 περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων σε οχήματα και οικίες παραθεριστών και λουόμενων, που βρίσκονταν πολύ κοντά σε παραθαλάσσιες περιοχές του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας.

Την Κυριακή 21/08 συνελήφθη για τις υποθέσεις αυτές σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής ομάδας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών. Αναζητείται μάλιστα ακόμα ένα 30χρονος ημεδαπός.

Οι ανωτέρω διέπραξαν στις 20 του μήνα συνολικά 5 περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων και 4 περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οχήματα, καθώς και δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στον δήμο Τριφυλίας Μεσσηνίας.

Είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, τραπεζικές κάρτες, ρολόι, είδη ρουχισμού, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, προσωπικά έγγραφα κ.α.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ