Κόρινθος: Ανασύρθηκε η σορός της ηλικιωμένης

 

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης της ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία έπεσε από τη βυθιζόμενη γέφυρα στην περιοχή της Ποσειδωνίας. Η ηλικιωμένη γυναίκα, σύμφωναμε πληροφορίες απο τις Αρχές, φαίνεται να έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστα αίτια. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14:00 μμ, όπου στο σημείο έσπευσαν Άμεσα το Λιμενικό Σώμα, το ΕΚΑΒ αλλά και μέλη της Άμεσης Δράσης.  Εξετάζεται ακόμα το ενδεχόμενο εκούσιας πτώσης.

 

Αναλυτικά…

Η ανάσυρση έγινε λίγο στις 15:19 μμ. Η ηλικία της άτυχης γυναίκας  εκτιμάται γύρω στα 70 έτη. Σύμφωνα με πληροφορίες των Αρχών δεν υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες για τα στοιχεία της γυναίκας. Συγκεκριμένα ανέφεραν πως: «Μας ειδοποίησαν ότι μια γυναίκα έπεσε στη θάλασσα από το πλάι του Ισθμού γύρω στη 13:30 μμ και όχι από τη γέφυρα».  Ο υπολιμενάρχης δεν  προχώρησε σε  δηλώσεις διότι  δεν τους επιτρέπουν από την υπηρεσία.

 

Δείτε το αποκλειστικό Φωτογραφικό Υλικό:

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ