Γιώργος Γκιώνης: «Έτοιμοι στο Λουτράκι να υποδεχτούμε το μέλλον του μπιτς βόλεϊ»

Με τη συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 31/08 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου παίχτηκε η πρώτη πράξη για το EV U18 Beach Volleyball European Championships 2022, που διεξάγεται στο Λουτράκι από τη 1 έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Sportcamp, ουσιαστικά το πρώτο… σερβίς έγινε σήμερα Τετάρτη με τα προκριματικά ματς, όπου μετέχουν 6 ομάδες αγοριών και 7 κοριτσιών, επίσημα έχουμε το βράδυ στο Πάρκο της πόλης την τελετή έναρξης.

Ο δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έρχεται να ενισχύσει τη βούληση μας για την προβολή όλων αθλημάτων και την αύξηση του αθλητικού τουρισμού στην πόλη μας. Το μπιτς βόλεϊ είναι το δεύτερο σε δημοτικότητα άθλημα Ολυμπιακών Αγώνων. Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το μέλλον της άμμου με 35 χώρες να διεκδικούν τους τίτλους. Ως δημοτική αρχή αξιοποιούμε τέτοιες ευκαιρίες και εμπλουτίζουμε το καλεντάρι μας διαθέτοντας πια και σημαντική εμπειρία».

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου, που είναι στους συνδιοργανωτές, εκπροσώπησε η αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Κόρκα και τόνισε: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει ως πάγια θέση να είναι παρούσα σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα και να στέκεται αρωγός. Η διοργάνωση αυτή συνδυάζει το αθλητικό ιδεώδες με τις ενέργειες ανάδειξης του τόπου μας και της γνώσης για την ιστορία του.

Χαίρομαι πολύ που μετά από μία και πλέον δεκαετία γίνεται πάλι στην πόλη μας το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στο μπιτς βόλεϊ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ