Κόρινθος: « Η Λευκή Νύχτα» των τιμών!

Τελευταία μέρα του τριημέρου της «Λευκής Νύχτας» τιμών απόψε στην Κόρινθο

 

 

Τα εμπορικά καταστήματα Κορίνθου αποχαιρετούν τις καλοκαιρινές εκπτώσεις με ποσοστά που αγγίζουν έως και το 70%

Μετά από 3 χρόνια απουσίας ο Δήμος Κορινθίων σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο,  αποφάσισε με αυτήν τους την κίνηση να στηρίξουν την αγορά, με μεγαλύτερα ποσοστά έκπτωσης. Φέτος η λευκή νύχτα θα διαρκέσει 3 ημέρες αντί μίας που ίσχυε μέχρι πρότινος. Τα εμπορικά καταστήματα αλλά και οι επιχειρήσεις εστίασης πήραν μια «ανάσα» βοηθείας από τους διοργανωτές.

 

Το κέντρο της Κορίνθου προσέλκυσε όχι μόνον τους κατοίκους της πόλης αλλά και από τις τριγύρω περιοχές. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τα εμπορικά καταστήματα της Κορίνθου κάτι που που είχε θετικό πρόσημο και για τα καταστήματα εστίασης. Μιας και τον τελευταίο διάστημα έχουν πληγεί στον εξίσου ίδιο βαθμό.

Στο κέντρο της Κορίνθου παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου, Βασίλης Γεώργαρης, οι οποίοι μας παραχώρησαν δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί.

Δείτε το Βίντεο του ΗΛΕΚΤΡΑ TV:

 

 

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ