Σεξουαλική επίθεση με θύμα 16χρονη στο Μαρούσι – Δάγκωσε τον επίδοξο βιαστή της για να γλιτώσει

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 16χρονη κατέβηκε στον υπόγειο χώρο στάθμευσης για να πάρει το ποδήλατο της και ξαφνικά ένιωσε μία σκιά από πίσω της.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 16χρονη κατέβηκε στον υπόγειο χώρο στάθμευσης για να πάρει το ποδήλατο της και ξαφνικά ένιωσε μία σκιά από πίσω της. Ο λόγος για έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος –χωρίς να της μιλήσει- της έκλεισε το στόμα και την ακινητοποίησε με το σώμα του, αρχίζοντας να τη θωπεύει στον μηρό (σ.σ. σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης). Η 16χρονη κατάφερε να ξεφύγει δαγκώνοντας του το χέρι και βάζοντας τις φωνές, με τον δράστη να τρέχει έντρομος για να διαφύγει.

Ενώ ήταν ακόμη σε κατάσταση σοκ, η ανήλικη κοπέλα κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι δεν θυμάται κάποιο χαρακτηριστικό του άγνωστου άνδρα, ούτε καν εάν φορούσε κουκούλα ή μάσκα. Οι Αρχές αναζητούν στοιχεία για τον χρόνο αλλά και τον τρόπο που απέκτησε πρόσβαση στο υπόγειο γκαράζ το άτομο αυτό.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ