Βασίλης Νανόπουλος: Βραβεύτηκε από τον ΝΟ Κορίνθου στο πλαίσιο της 1ης ημέρας φιλίας υγρού στίβου

Ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου πραγματοποίησε με επιτυχία την Τετάρτη 14/09 την 1η ημέρα φιλίας υγρού στίβου και στο πλαίσιο αυτής βράβευσε τον δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο για την προσφορά του.

Ο σύλλογος έδειξε στον δήμαρχο και τη διοίκηση του ΚΕΠΑΠ την αναγνώριση «για την προσφορά και υποστήριξη τους στον Όμιλο, για την φροντίδα και τη συνεχή βελτίωση των εγκαταστάσεων ώστε με ασφάλεια οι αθλητές, μικροί και μεγαλύτεροι, να αθλούνται, να προπονούνται και να μας κάνουν υπερήφανους μέσα από τις επιτυχίες τους».

Οι βραβεύσεις έγιναν στην διάρκεια της 1ης ημέρας φιλίας υγρού στίβου που διοργάνωσε ο όμιλος στο κολυμβητήριο με λάμψη Ολυμπιονικών αλλά και επιδείξεις από όλα τα τμήματα του.

Ο δήμαρχος επίσης, κλήθηκε και βράβευσε έναν από τους τρεις Ολυμπιονίκες της ομάδας του Τόκιο που έδωσαν το «παρών», τον Ολυμπιονίκη Άλκη Κυνηγάκη ενώ είχε και εγκάρδια συνομιλία με τον δικό μας Ολυμπιονίκη και σήμερα μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Νίκο Ξυλούρη.

Στην γιορτή, το ΚΕΠΑΠ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Θεμιστοκλής Κουτσογκίλας και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Μαγκλάρας ενώ το παρών έδωσε και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Τιμολέων Πιέτρης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ