Θρίλερ στη Θήβα: Πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση βρέθηκε σε χωράφι

Μακάβριο εύρημα κατά τη διάρκεια εργασιών στο δρόμο Μουρίκι – Θηβών, καθώς ένα μέτρο από το οδόστρωμα αποκαλύφθηκε ανθρώπινη σορός μισοθαμμένη σε πλήρη αποσύνθεση, που πιθανότατα ανήκει σε άνδρα.

Το πτώμα είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης. Αμέσως ο χειριστής και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, κ. Πέτρου, ειδοποίησαν την ασφάλεια, και κλιμάκιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο χώρο.

Στο παρελθόν στην ευρύτερη περιοχή διέμεναν αρκετοί αλλοδαποί, ως εποχικοί εργάτες. Δεν ξέρουμε αν έχει σχέση το συγκεκριμένο πτώμα με εγκληματική ενέργεια, ή απεβίωσε και τον έθαψαν εκεί. Φως θα δώσουν τα ευρήματα από τον ιατροδικαστή και από την έρευνα που θα κάνει το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Λόγω της προχωρημένης σήψης θα πρέπει να εξεταστεί από ειδικό εργαστήριο που διενεργεί δικαστικές ανθρωπολογικές εξετάσεις σε πτωματικά υπολείμματα και σκελετικό υλικό για την πιθανή ταυτοποίησή του

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ