Εθνική Οδός: Θανατηφόρο Τροχαίο στην Αθηνών-Κορίνθου

 

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα αλλά και στην Παραλία η είδηση πως ο ένας εκ των δύο νεκρών στο τροχαίο δυστύχημα στην Αρχαία Κόρινθο είναι ο γνωστός 69χρονος επιχειρηματίας Δημήτρης Αλεξίου.

Ο Δημήτρης Αλεξίου, γνωστός από την πολυετή ενασχόλησή του με τον χώρο της εστίασης ενώ είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος Παραλίας ήταν ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που ενεπλάκει στο τροχαίο.

 

 

Το χρονικό του δυστυχήματος

 

 

Ένα ταξί με 3 επιβαίνοντες τυλίχθηκε στις φλόγες στο 89ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου. Ο οδηγός του ταξί έκανε δεξιά και στάθμευσε στη ΛΕΑ, με σκοπό να προλάβει να κατέβει ο ίδιος αλλά και οι επιβάτες.

Στη συνεχεία, σύμφωνα με πηγές της Αρμόδιας Υπηρεσίας, ο οδηγός ενός δεύτερου οχήματος που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, μείωσε τη ταχύτητα του, για να δει τί συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο οδηγός του τρίτου οχήματος να ” καρφωθεί” στο δεύτερο όχημα. Ο οδηγός του τρίτου οχήματος βρήκε ακαριαίο θάνατο, μαζί με ακόμα ένα άτομο που βρισκόταν στο δεύτερο όχημα.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής, περιπολικά και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ.

 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ