Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών: Όχι στο καλάθι της φτώχειας

Συντασσόμενο απόλυτα με τη Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας το Ινστιτούτο Καταναλωτών Κορινθίας δείχνει την επίσης έντονη ανησυχία του για τις αυξήσεις στα προϊόντα. Κοινοποίησε τη νέα ανακοίνωση απόγνωσης από τη Γενική Ομοσπονδία, η οποία αναφέρει:

«Εμείς ως ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας λαμβάνουμε καθημερινά καταγγελίες και παράπονα πολιτών Καταναλωτών σχετικά με το καλάθι της φτώχειας.

Καλούμε την κυβέρνηση και τον υπουργό ανάπτυξης και επενδύσεων κύριο Άδωνη Γεωργιάδη να σταματήσει την επικοινωνιακή του πολιτική υπέρ των σούπερ μάρκετ και κατά των υπολοίπων επαγγελματιών του χώρου.

Καλούμε την επιτροπή ανταγωνισμού να πάρει θέση περί αθέμιτου ανταγωνισμού και μάλιστα με την προτροπή των στελεχών της κυβέρνησης και του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων.

Τι θα κάνει το κρεοπωλείο, ο φούρνος, ο ψαράς, ο μανάβης, ο μπακάλης  ;

Τι θα κάνουν οι άνθρωποι των λαϊκών αγορών  ;

Κύριε υπουργέ ανάπτυξης και επενδύσεων το ξέρουμε πως είστε υπέρ των μεγάλων εταιρειών όμως δεν χρειάζεται να το διαφημίζεται κατ αυτόν τον τρόπο.

Σεβασμός στον πολίτη καταναλωτή , σεβασμός στην Ελεύθερη οικονομία και αγορά.

Εμείς ως ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας λέμε όχι στην ασυδοσία της αγοράς.

Λέμε ναι στο υγιές εμπόριο και ανταγωνισμό».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ