Λακωνία: Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (12.10.2022) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, τρεις (3) ημεδαποί,  ηλικίας 21, 24 και 42 ετών, αντίστοιχα, γιατί προχθές (11.10.2022), σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας είχαν διαρρήξει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου αφαίρεσαν χρήματα και ηλεκτρονική συσκευή. Επιπλέον, όπως προέκυψε, την 11.10.2022 στην ίδια τοπική κοινότητα, είχαν διαπράξει ακόμη -1- περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία και -1- περίπτωση κλοπής σε κατάστημα, όπου αφαίρεσαν χρήματα. Μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, βρέθηκε και αποδόθηκε.

Συνελήφθη, χθες (12.10.2022) το απόγευμα, εξάλλου, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε σουγιά, με μήκος λάμας -8- εκατοστά, ο οποίος κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους-Μυκηνών.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ