Βραζιλία: Ο Νεϊμάρ και οι ντρίμπλες του

Ο… γεννημένος για ντρίμπλες, Νεϊμάρ, έχει κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές ότι κάνει κατάχρηση τεχνικής κατάρτισης, αγγίζοντας τα όρια της… πρόκλησης και της ειρωνίας, προς τους αντιπάλους, οι οποίοι επιχειρούν να τον σταματήσουν όταν έχει την μπάλα στα πόδια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Esporte Espatacular», του τηλεοπτικού σταθμού «TV Globo», ο 30χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν και αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας, υπεραμύνθηκε των επιλογών του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο μόνος τρόπος για να ξεφύγω από τα μαρκαρίσματα, είναι να είμαι προσεκτικός και συγκεντρωμένος, ώστε να μην υποστώ τραυματισμούς, όπως συνέβη στο παρελθόν λόγω βίαιων μαρκαρισμάτων. Οσο περισσότερο μπαίνω σε αυτό, τόσο περισσότερο θέλω να ντριμπλάρω. Είναι ο μόνος τρόπος που έχω, για να προστατεύσω τον εαυτό μου και να επιτεθώ στον αντίπαλο. Δεν ξέρω πώς να μπω σε αυτό και δεν ξέρω πραγματικά πώς να αμυνθώ, γι’ αυτό χρησιμοποιώ την ντρίμπλα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ