Κορυδαλλός: Σε μία γειτονιά σημειώθηκαν δύο κλοπές σε διάστημα μόλις 48 ωρών – Πώς δρουν οι δράστες

Κορυδαλλός: Το τελευταίο διάστημα, πολλές είναι οι καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής του Κορυδαλλού οι οποίοι παραπονιούνται για κλοπές των οχημάτων τους.

 

 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA σε ρεπορτάζ του, οι κάτοικοι είναι εμφανώς προβληματισμένοι στον Κορυδαλλό μετά από διαδοχικά περιστατικά κλοπών των αυτοκινήτων τους. Να σημειωθεί πως μόνο σε μία συγκεκριμένη γειτονιά έχουν καταγραφεί τρεις κλοπές αυτοκινήτων με τις δύο κλοπές να σημειώνονται μόλις με δύο μέρες διαφορά, δηλαδή 1η Φεβρουαρίου η μια και 2 Φεβρουαρίου η άλλη.

Πώς κλέβουν οι επιτήδειοι  τα αυτοκίνητα στον Κορυδαλλό

Ο ένας συνεργός κάθεται στην γωνία του δρόμου κάνοντας τον τσιλιαδόρο, ώστε να μην τους αντιληφθεί κανείς και ο άλλος προχωράει λίγα μέτρα παρακάτω στον δρόμο. Στη συνέχεια, κατευθύνεται προς την πόρτα του αυτοκινήτου που έχει βάλει η συμμορία στόχο και μέσα σε λίγα λεπτά ανοίγει το αμάξι μπαίνει μέσα και γίνεται καπνός.

Σε επικοινωνία που είχαν οι κάτοικοι με την Αστυνομία τους ενημέρωσαν ότι λόγω του μεγάλου όγκου καταγγελιών θα χρειαστούν περίπου δύο μήνες για να ερευνήσουν τα αυτοκίνητα που έχουν κλαπεί το πρόσφατο διάστημα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ