Κιβωτός του Κόσμου: Άγρια επίθεση σε 16χρονο από αγνώστους – Τι τον ρώτησαν πριν

«Είσαι με την πλευρά της Κιβωτού του πάτερ;» ρώτησαν τον 16χρονο, δύο κουκουλοφόροι άνδρες, που τον προσέγγισαν την ώρα που επέστρεφε σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στην οδό Σαρπηδώνος στον Κολωνό. Οταν εκείνος δεν απάντησε, οι δύο δράστες επιτέθηκαν με ιδιαίτερη βαρβαρότητα εναντίον του.

 

Το περιστατικό καταγράφηκε στις 22:30 το βράδυ της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Ηρούς και Αντιγόνης στον Κολωνό. Οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, πλησίασαν τον 16χρονο, και τον ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια τον έσυραν σε μία απόσταση 5-10 μέτρων, όπου συνέχισαν να τον γρονθοκοπούν στο πρόσωπο και το σώμα.

Τον ρώτησαν αν ήταν στην «πλευρά του πατέρα Αντώνιου», ο νεαρός δεν απάντησε, και οι δράστες συνέχισαν να τον κλοτσούν, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Ο νεαρός κατέθεσε σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού, ενώ αναμένεται να εξεταστεί από τον ιατροδικαστή.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν πως τρόφιμοι, μέλη, εργαζόμενοι στις δομές της ΜΚΟ, μετά το σάλο που ξέσπασε με καταγγελίες για βιασμούς, ασέλγειες, ξυλοδαρμούς, υπεξαιρέσεις, έχουν χωριστεί σε δύο «στρατόπεδα», και κάποιοι από αυτούς λύνουν τις διαφορές τους με απειλές και επιθέσεις εναντίον των αντιπάλων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ