Τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκαν οι δίδυμες αδελφές και η σορός φοιτητή του ΑΠΘ

Τραγωδία στα Τέμπη: Ακόμη 60 δείγματα πηγαίνουν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να ταυτοποιηθούν σοροί θυμάτων της φονικής σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

 

Έως χθες (02.03.2023)είχαν φτάσει 55 δείγματα προκειμένου να ταυτοποιηθούν σοροί των άτυχων επιβατών.

Από αυτά ταυτοποιήθηκαν και οι δίδυμες αδελφές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thesstoday.gr, οι οποίες ήταν αγνοούμενες.

Ταυτοποιήθηκε και η σορός του νεαρού φοιτητή του ΑΠΘ που καθόταν στο δεύτερο βαγόνι.

Ο αδικοχαμένος Κυπριανός Παπαϊωάννου επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη με τη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε μετωπικά στα Τέμπη με εμπορική. Η σορός του, βρέθηκε στο δεύτερο βαγόνι και ταυτοποιήθηκε.

Οι γονείς και οι στενοί συγγενείς του, είχαν φτάσει στην περιοχή λίγες ώρες μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα. Προσεύχονταν να γίνει ένα θαύμα. Πλέον ανεβαίνουν και εκείνοι έναν αδιανόητο Γολγοθά, που φαντάζει ατελείωτος.

Σήμερα αναμένεται να αναγνωριστούν ακόμη 15 με 17 σοροί. Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι ιστορίες μέσα από την τραγωδία, με ανθρώπους να αναζητούν το «γιατί» χάθηκαν οι δικοί τους άνθρωποι τόσο άδικα.

Τραγωδία στα Τέμπη: Νεκρός ο Βάιος Βλάχος – Ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο του DNA

Τραγική κατάληξη είχε και η αναζήτηση του αγνοούμενου Βάιου Βλάχου, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στους νεκρούς από την σύγκρουση των δύο τρένων.

Δυστυχώς, το τηλεφώνημα που όλοι έτρεμαν έγινε και οι γονείς του ενημερώθηκαν ότι ο Βάιος δεν είναι πια ζωντανός.

Την τραγική είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή μέσω Twitter, ο αδελφός του, Βαγγέλης, ο οποίος μέχρι τελευταία στιγμή ήλπιζε ότι ο γιος του θα καταφέρει φέτος το καλοκαίρι να παίξει με τον θείο του.

 

Ο 34χρονος είχε ταξιδέψει στην Αθήνα μαζί με τη σύντροφό του και το σκυλάκι τους για να συναντήσουν φίλους το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη, όπου ζούσαν κι εργάζονταν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ