Αγρίνιο: Ληστεία με θύμα γιαγιά – Έκανε «σκόνη» την 15χρονη κλέφτρα

Αγρίνιο: Μια ηλικιωμένη γιαγιά έπεσε θύμα ληστείας το πρωί του Σαββάτου (4/3) στην πόλη του Αγρινίου.  Συγκεκριμένα η  γιαγιά στο Αγρίνιο περικυκλώθηκε από μια ανήλικη με ακόμα τρεις γυναίκες (σ.σ. όλες Ρομά) επιτέθηκαν δίχως έλεος στην ηλικιωμένη και κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους, τα 30 ευρώ που είχε πάνω της. Όμως η γριούλα δεν τρόμαξε και κατάφερε να ακινητοποιήσει την 15χρονη κλέφτρα της συμμορίας που κάποια στιγμή την είχε χτυπήσει.

 

Να σημειωθεί πως η ανήλικη στο Αγρίνιο συνελήφθη για ληστεία ενώ σε βάρος της μητέρας της σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Αγρίνιο: Το χρονικό της υπόθεσης

Η 15χρονη φέρεται, από κοινού με μια ανήλικη και τρεις ακόμα γυναίκες, να άρπαξαν το πορτοφόλι ηλικιωμένης, που περιείχε το ευτελές χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα.

Η ηλικιωμένη κατά την κλοπή ακινητοποίησε την 15χρονη, η οποία χτυπώντας την αποπειράθηκε να διαφύγει, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Σύμφωνα με το agrinionews.gr, λίγο αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς που έσπευσαν στον τόπο του περιστατικού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ