Ντουμπάι: Φωτιά σε κτίριο διαμερισμάτων – 16 νεκροί ο τραγικός απολογισμός

Ντουμπάι: Δεκαέξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εννέα τραυματίστηκαν χθες M. Σάββατο σε πυρκαγιά σε κτίριο διαμερισμάτων στο Ντουμπάι σε λαϊκή συνοικία του εμιράτου.

 

Η εν λόγω φωτιά στο Ντουμπάι εκδηλώθηκε στο μέσο της ημέρας στον τέταρτο όροφο κτιρίου στο Αλ-Ρας, μια από τις παλαιές συνοικίες της πόλης, όπου ζουν κυρίως ξένοι εργαζόμενοι.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στο μέσο της ημέρας στον τέταρτο όροφο κτιρίου στο Αλ-Ρας, μια από τις παλαιές συνοικίες της πόλης, όπου ζουν κυρίως ξένοι εργαζόμενοι.

«Οι πρώτες έρευνες δείχνουν ότι η πλημμελής τήρηση των κανόνων ασφάλειας του κτιρίου» είναι η αιτία της πυρκαγιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας. Η εθνικότητα των θυμάτων δεν δημοσιοποιήθηκε.

«Οι αρμόδιες αρχές διεξάγουν ενδελεχή έρευνα προκειμένου να συντάξουν λεπτομερή έκθεση για τις αιτίες του ατυχήματος», ανέφερε η ανακοίνωση, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ