Νεκρός σε ποτάμι εντοπίστηκε ο 54χρονος που είχε εξαφανιστεί στη Ρόδο

Ρόδος: Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/4) ο 54χρονος, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από χθες στη Ρόδο, και αναζητούνταν από τους οικείους του και τις αρμόδιες Αρχές.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας«rodiaki.gr» ο άτυχος 54χρονος βρέθηκε σε ρεματιά στην περιοχή «Στεφανιές» στο χωριό Απόλλωνα από όπου και κατάγεται.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ατύχημα καθώς όπως όλα δείχνουν, ο 54χρονος φαίνεται να κατέληξε ενώ επιχειρούσε να βγει από ένα ποτάμι προκειμένου να σωθεί στο οποίο είχε πέσει με το αυτοκίνητό του.

Στο σημείο στη Ρόδο βρίσκονται στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής προκειμένου να ερευνήσουν την υπόθεση και παρότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια η αστυνομία μαζί με τον ιατροδικαστή θα ερευνήσουν, όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, όλα τα ενδεχόμενα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ