Πανικός στην Πτολεμαΐδα: Επιχείρησε να βάλει φωτιά στο σπίτι γυναίκας και έγινε έκρηξη

Πτολεμαΐδα: Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί (27/4) στην Πτολεμαΐδα, από έκρηξη που σημειώθηκε σε είσοδο πολυκατοικίας. Από το ωστικό κύμα της έκρηξης έσπασαν τζάμια κατοικιών.

Επί τόπου έσπευσαν δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με ένα υδροφόρο όχημα και πέντε πυροσβέστες (που δε χρειάστηκε να επέμβουν) αλλά και η Ασφάλεια Πτολεμαΐδας, η οποία, σύμφωνα με τις ρεπορτάζ του kozanimedia.gr εντόπισε μπιτόνι με περίπου 15-20 λίτρα εύφλεκτου υλικού (πιθανόν βενζίνη). 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το επικρατέστερο σενάριο θέλει άντρα, ηλικίας 30-35 ετών, να επιχειρεί να βάλει φωτιά σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου που ζει γυναίκα.

Μάλιστα, ο τελευταίος έχει τραυματιστεί ελαφρά από το ωστικό κύμα ή από την έκρηξη, με την Ασφάλεια Πτολεμαΐδας άμεσα να προχωρεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ