Κύπρος: Άγρια δολοφονία 35χρονης Ουκρανής από 25χρονο Τούρκο -Ήταν φιμωμένη και ημίγυμνη

Κύπρος: Η κυπριακή αστυνομία αναζητεί τον 25χρονο Erkan Alkan, ως ύποπτο για τη δολοφονία μια 35χρονης γυναίκας από την Ουκρανία. Ο Alkan είναι Τούρκος αιτητής πολιτικού ασύλου και σύμφωνα με μαρτυρίες που έχει η αστυνομία είναι ο δράστης του φόνου της 35χρονης από την Ουκρανία.

 

Η γυναίκα στην Κύπρο βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα στο διαμέρισμά της στην περιοχή Γερμασόγειας στη Λεμεσό, από φίλη της η οποία την αναζητούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν φιμωμένη με μία πετσέτα, ημίγυμνη και δεμένη με καλώδιο. Επίσης γύρω από το λαιμό της υπήρχε πλαστικό σχοινί και ύφασμα.

Η σκηνή αποκλείστηκε και δύο ιατροδικαστές διενεργούν αυτοψία.

Επίσης έχουν ληφθεί μέτρα στα οδοφράγματα ώστε να αποτραπεί πιθανή διαφυγή του υπόπτου Τούρκου στα κατεχόμενα.

Επί τόπου έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και έπειτα από τις επιτόπιες εξετάσεις, καταζητείται 25χρονος ως ύποπτος για τον φόνο της 30χρονης.

Αυτοψία στη σκηνή διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί με τις έρευνες να συνεχίζουν με το πρώτο φως της ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες για το στυγερό αυτό έγκλημα δεν έχουν γίνει προς ώρας γνωστές ωστόσο φωτογραφία του  δράστη δημοσίευσε η ιστοσελίδα alphanews.live.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ