Ιταλία: Έμεινε 27 ώρες στο νερό & έπαθε θερμοπληξία – Εμφάνισε νεφρική ανεπάρκεια και βακτηριακή λοίμωξη [Εικόνες]

Ιταλία: Ένας Βρετανός που λατρεύει τις περιπέτειες έδειξε τις επιπτώσεις της προσπάθειας να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη συνεχή κολύμβηση σε λίμνη.

Ο Ross Edgley ήλπιζε να κολυμπήσει 171 χιλιόμετρα ασταμάτητα στη λίμνη Trasimeno, κοντά στην Περούτζια, στην Ιταλία αυτή την εβδομάδα.

Πριν ξεκινήσει την προσπάθειά του δήλωνε ενθουσιασμένος ωστόσο, τελικά, η προσπάθειά του διακόπηκε λόγω των πολύ δύσκολων συνθηκών μετά από 33 ώρες, 27 λεπτά και 70 χιλιόμετρα μέσα στο νερό που προκάλεσαν πολλά προβλήματα – συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου νεφρικής βλάβης.

Το νερό στο σημείο που αποφάσισε να σταματήσει έφτανε τους 33 βαθμούς Κελσίου, καθώς επικρατούσε καύσωνας στην περιοχή.

Σε ανάρτηση στο Instagram, ο Edgley ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους και πρόσθεσε: «Γρήγορη ενημέρωση:

 

Ήσασταν απίστευτοι, αλλά δυστυχώς αυτό το κύμα καύσωνα που αναμένεται να πλήξει την Ιταλία αυτή την εβδομάδα σήμαινε ότι οι θερμοκρασίες απειλούσαν να φτάσουν το ρεκόρ των 48°C κατά τόπους (η θερμοκρασία του νερού στους 33°C κατά τόπους), πράγμα που σήμαινε ότι η κολύμβηση έπρεπε να επιχειρηθεί κάτω από αρκετά βάναυσες συνθήκες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ